Alle nyheder
September 30, 2024

Rasmus Nicolaisen tæt på drømmen

BTAM har hele otte spillere med i den trup, landstræner Lars Knudsen har udtaget - forude venter to udekampe mod henholdsvis Spanien og Schweiz.

27-årige Rasmus Nicolaisen er tæt på den helt store drøm for alle fodboldspillere - nemlig at trække landsholdstrøjen over hovedet for første gang.

Han var, sammen med syv andre BTAM-spillere, blandt de navne, landstræner Lars Knudsen præsenterede forud for de kommende Nations League-kampe mod Spanien og Schweiz, og Rasmus får debut, hvis han kommer i kamp.

Den 12. oktober gælder det Spanien i Murcia, mens Danmark spiller mod Schweiz i St. Gallen den 15. oktober.

- Rasmus har et rigtig godt venstreben, og så er han en stærk forsvarsspiller. Han er dygtig til at forsvare feltet, og så har han et virkelig godt spil med hovedet. Det er nogle af hans spidskompetencer. Derudover har han personlighed og karakter, og han fylder noget. Han er en stor og stærk dreng, sagde Lars Knudsen blandt andet om Toulouse-spilleren.

- Rasmus har gjort det godt i lang tid. Han har spillet fast i lang tid, og han har været anfører i den bedste franske liga, sagde Lars Knudsen om udtagelsen, hvor Rasmus blandt andet får selskab af Frederik Rønnow (Union Berlin), Rasmus Nissen Kristensen (Frankfurt), Gustav Isaksen (Lazio), Morten Frendrup (Genoa), Morten Hjulmand (Sporting), Mikkel Damsgaard (Brentford) og Viktor Kristiansen (Leicester).

Stort tillykke med udtagelsen til Rasmus og resten af BTAM-spillerne - vi glæder os til at følge jer i rødt og hvidt.