Alle nyheder
August 25, 2024

Oscar Schwartau ser frem til ny udfordring

Brøndby-spilleren har fået ny adresse - fremover får han hjemmebane på Carrow Road hos den engelske klub Norwich City.

Når en spiller som 18-årig står noteret for 46 kampe for en stor klub som Brøndby IF, vidner det om både talent og kvalitet.

Oscar Schwartau når dog ikke flere i denne omgang, for offensivspilleren har nemlig underskrevet en fireårig kontrakt med den engelske Championship-klub Norwich City, der har danske Johannes Hoff Thorup som cheftræner og Glen Riddersholm som assistent.

-Det er et stort øjeblik for mig, og jeg er meget taknemmelig for at få denne mulighed. Jeg er nu en del af en stor klub, der er et dejligt sted at være, så jeg er naturligvis glad, siger Oscar til Norwich Citys hjemmeside.

-Jeg er spændt, for det er altid en udfordring at flytte til et andet land i en ung alder, men jeg ser frem til det, der venter.

Hos Norwich City er der tilfredshed med klubbens nye spiller, men sportschef Ben Knapper understreger, at Oscar skal have tid til at falde til.

-Oscar er et af de største talenter i dansk fodbold, og vi er glade for, at det har været muligt at hente ham til Norwich City. Vi er sikre på, at han i vores miljø udvikler sig yderligere, selv om han allerede har stor erfaring trods sin unge alder, siger Ben Knapper.

Oscar får trøje nummer 29 hos Norwich City, og han takker samtidig Brøndby IF for mange gode år - en tid hvor han blandt andet blev klubbens yngste debutant et par måneder efter sin 16-års fødselsdag, og kort efter blev han ligeledes klubbens yngste målscorer nogensinde, da han scorede i 2-0 sejren over OB.

-Jeg har haft nogle fantastiske år i Brøndby IF, og jeg skylder klubben meget. Jeg er virkelig taknemmelig for den tillid, de har vist mig igennem årene og opbakningen fra fansene har været helt enorm, og derfor har det også været en vanvittig svær beslutning, lyder det blandt andet fra Oscar på Brøndby IF's hjemmeside.

Kæmpe stort tillykke med kontrakten, Oscar - vi ser frem til at følge dig tæt i engelsk fodbold.