Alle nyheder
July 20, 2024

NK er på plads i Eintracht Frankfurt

Rasmus Nissen Kristensen skal i den kommende sæson spille i Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt - en klub som længe har jagtet danskeren.

I den forgangne sæson spillede Rasmus Nissen Kristensen for AS Roma i den italienske Serie A, men i den kommende sæson optræder han i en af Europas andre store ligaer.

Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt og NK har nemlig underskrevet en etårig lejeaftale, og den Leeds-ejede back kan dermed se frem til at spille sammen med blandt andre Oscar Højlund, der er hentet i FC København.

- Vi var interesserede i Rasmus allerede for tre år siden, så vi er glade for, at det nu er lykkedes. Vi havde gode snakke og fornemmede, at han meget gerne ville hertil. Han er en robust, hårdt tacklende spiller, der kan spille højre back, men også i det centrale forsvar, siger Markus Krösche, der er en del af den sportslige ledelse i Frankfurtklubben.

NK, der har sine fodboldmæssige rødder i Brande, fik sit gennembrud i FC Midtjylland, inden han blev solgt videre til Ajax. Herfra gik det til RB Salzburg, hvor det blev til tre mesterskaber og tre pokaltitler på tre sæsoner, inden han landede hos Leeds United.

- Det er en stor dag for mig. Jeg er meget glad for at være i Eintracht Frankfurt. Jeg oplevede personligt stadionet i løbet af EM og kan ikke vente med at spille her, siger NK blandt andet til klubbens hjemmeside.

Kæmpe stort tillykke med kontrakten, NK - vi glæder os til at følge dig tæt i Bundesligaen.