Alle nyheder
July 18, 2024

Jeppe Andersen atter på dansk græs

Den 31-årige midtbanespiller vender tilbage efter flere år i svensk og norsk fodbold - han får trøje nummer 8 i Superligaklubben Silkeborg IF.

Silkeborg IF er kendt for at spille offensiv og sympatisk fodbold, og til det formål passer klubbens nye ansigt perfekt ind på cheftræner Kent Nielsens mandskab.

Jeppe Andersen, der tog sine første driblinger i Give, er tilbage på dansk jord efter ophold hos svenske Hammarby og senest Sarpsborg 08 i Norge, og han glæder sig til igen at spille fodbold på dansk græs.

- Jeg har fulgt meget med i 3F Superligaen og set alle de kampe, jeg kunne komme til. Ligaen har gang i en positiv udvikling, både med højt niveau på banen og en voksende fanscene på lægterne. Da Silkeborg kom på banen, skulle jeg ikke tænke to gange, det er en sund klub, der spiller en god gang fodbold, så det bliver rigtig spændende at begynde i Silkeborg IF, siger Jeppe blandt andet til klubbens hjemmeside.

Midtbanespilleren er dog ikke uvant med Danmarks bedste række, da han efter skiftet fra Vejle Boldklub til Esbjerg fB fik et gennembrud og nåede 84 kampe i Superligaen for Esbjerg fB.

Den rutinerede midtbanespiller ser på papiret ud til at passe perfekt til Silkeborg IF's boldbesiddende og tekniske spillestil, og der er da også glæde i Søhøjlandet over tilgangen.

- Jeppe er en spiller, der både har spillemæssige kvaliteter og erfaring, som passer rigtig godt til os. Vi forventer, at Jeppe hurtigt gør sig gældende og vil være en del af det kompakte og spændende kampprogram, vi står overfor, og vi ser frem til at se Jeppe i SIF-trøjen, siger Silkeborg IF's sportschef Jesper Stüker.

Jeppe har underskrevet en toårig kontrakt, og han får trøje nummer 8.

Stort tillykke med kontrakten, Jeppe - vi glæder os til at se dig tilbage i dansk fodbold.