Alle nyheder
September 25, 2024

Forlænger med tysk storklub

Han er bare 18 år, Jonathan Asp, men midtbanespilleren har allerede tre år på bagen i en af verdens største klubber, og nu har parterne forlænget aftalen frem til 2028.

I sommeren 2022 rykkede en meget ung Jonathan Asp fra FC Midtjylland til FC Bayern München, og han er der fortsat.

Faktisk har parterne netop forlænget samarbejdet, der nu løber til 2028.

18-årige Jonathan Asp har sat sin underskrift på en ny aftale med en af verdens største klubber, og det er en aftale, han er meget tilfreds med.

-Det er en fantastisk følelse og en stor drøm for mig. Jeg er stolt, og jeg er meget glad for, at jeg har fået denne mulighed, siger Jonathan blandt andet.

Han har siden sin ankomst til det sydlige Tyskland imponeret, og U18-landsholdsspilleren ønsker at fortsætte sin udvikling, hvilket skaber tilfredshed og glæde i Bayern München.

-Vi er meget glade for, at Jonathan ønsker at fortsætte de kommende år hos Bayern. Det er tredje sæson hos os, og han har løbende været inde i en stærk udvikling. Vi er overbeviste om Jonathans fodboldmæssige potentiale og hans store talent, siger Jochen Sauer, der er direktør for ungdomsudviklingen hos Bayern München.

Jonathan har allerede fået sin debut for Bayern Münchens bedste mandskab - det skete tidligere i år, hvor han blev skiftet ind i hjemmekampen mod Wolfsburg.

Stort tillykke med kontrakten, Jonathan - vi glæder os til at se dig få mange flere store oplevelser i de kommende år.